KVÍZ: Jak pozorně jste sledovali poslední díl Policie Modrava? Otestujte svou paměť i všímavost!

Aktualizováno 14.10.2017

Policie Modrava - 3. díl - 5
Zdroj: TV Nova

Pokud jste si kriminální seriál Policie Modrava oblíbili, jistě jste pozorně sledovali i poslední díl s názvem Magická síla. Všimli jste se všech stop, které byly na místě činu? Které detaily vás dovedou k odhalení zločince? Zkuste odpovědět na tyto otázky!

Policie Modrava

Dokážou kašperští policisté rozluštit případ, ve kterém na první pohled nejsou žádní svědci ani podezřelí? Jednoho rána na lavičce v klatovském parku najdou mrtvolu ženy, pár dní nato v chatě je nelezen mrtvý muž.

 

Sledovali jste průběh vyšetřování opravdu pozorně? Pokud ano, určitě hravě odpovíte na tyto otázky!

 

1. Co měla na sobě zavražděná žena?
a.
kabát
b. šaty
c. nic

 

2. Jaké zdravotní problémy měla paní Valentová?
a.
měla rakovinu
b. měla alergie
c. měla srdeční vadu

 

3. Jakou drogu požila Valentová před smrti?
a.
lysohlávky
b. marihuanu
c. extázi

 

4. V jaké výši měl Richard životní pojistku?
a. pěti milionů
b. šesti milionů
c. sedmi milionů

 

5. Kde se konaly esoterické kurzy?
a
. v kulturním domě
b. v domě děti a mládeže
c. v Sokolovně

Zdroj: Archiv TV Nova

 

6. Co měli Jana a Tomáš k večeři?
a.
kančí guláš
b. svíčkovou
c. srnčí na víně

 

7. Co dělá paní Ludvíková?
a.
sochařku
b. malířku
c. spisovatelku

 

8. Jak chtěla Jana za kurz zaplatit?
a.
hotově
b. převodem
c. kartou

 

9. Jakou ráži měla vražedná zbraň?
a.
9 mm
b. 12 mm
c. 15 mm

Zdroj: TV Nova

 

10. Proč se Pavlína pokusila o sebevraždu?
a.
kvůli rozchodu s přítelem
b. kvůli znásilnění
c. kvůli smrti otce

 

ZE ZÁKULISÍ POLICIE MODRAVA: Slavnou chalupu na Modravě už nehledejte! Majitel ji zboural
ZE ZÁKULISÍ POLICIE MODRAVA: Slavnou chalupu na Modravě už nehledejte! Majitel ji zboural

Potřebujete osvěžit paměť? Celý díl můžete vidět ZDE!

Kriminální seriál Policie Modrava můžete sledovat každou neděli od 20:15 na TV Nova!

Správné odpovědi: 1.b, 2.c, 3.a, 4.b, 5.a, 6.c, 7.b, 8.b, 9.a, 10.b

NEPŘEHLÉDNĚTE:

LÁSKA NA MODRAVĚ: Nikdy to není idylické. Jaké problémy musí v kriminálce zamilované páry řešit?
LÁSKA NA MODRAVĚ: Nikdy to není idylické. Jaké problémy musí v kriminálce zamilované páry řešit?

TEST: Dokážete odhalit vraha? Otestujte své schopností v policejním kvízu!
TEST: Dokážete odhalit vraha? Otestujte své schopností v policejním kvízu!


Hodně nepříjemný rozhovor: Kapitánku Vinickou překvapí v kanceláři její exmanžel