KVÍZ: Jak pozorně jste sledovali poslední díl Policie Modrava? Otestujte svou paměť i všímavost!

Policie Modrava - 3. díl - 5
Zdroj: TV Nova

Pokud jste si kriminální seriál Policie Modrava oblíbili, jistě jste pozorně sledovali i poslední díl s názvem Magická síla. Všimli jste se všech stop, které byly na místě činu? Které detaily vás dovedou k odhalení zločince? Zkuste odpovědět na tyto otázky!

Policie Modrava

Dokážou kašperští policisté rozluštit případ, ve kterém na první pohled nejsou žádní svědci ani podezřelí? Jednoho rána na lavičce v klatovském parku najdou mrtvolu ženy, pár dní nato v chatě je nelezen mrtvý muž.

 

Sledovali jste průběh vyšetřování opravdu pozorně? Pokud ano, určitě hravě odpovíte na tyto otázky!

 

1. Co měla na sobě zavražděná žena?
a.
kabát
b. šaty
c. nic

 

2. Jaké zdravotní problémy měla paní Valentová?
a.
měla rakovinu
b. měla alergie
c. měla srdeční vadu

 

3. Jakou drogu požila Valentová před smrti?
a.
lysohlávky
b. marihuanu
c. extázi

 

4. V jaké výši měl Richard životní pojistku?
a. pěti milionů
b. šesti milionů
c. sedmi milionů

 

5. Kde se konaly esoterické kurzy?
a
. v kulturním domě
b. v domě děti a mládeže
c. v Sokolovně

Policie Modrava - 3. díl znásilnění - 3
Zdroj: Archiv TV Nova

 

6. Co měli Jana a Tomáš k večeři?
a.
kančí guláš
b. svíčkovou
c. srnčí na víně

 

7. Co dělá paní Ludvíková?
a.
sochařku
b. malířku
c. spisovatelku

 

8. Jak chtěla Jana za kurz zaplatit?
a.
hotově
b. převodem
c. kartou

 

9. Jakou ráži měla vražedná zbraň?
a.
9 mm
b. 12 mm
c. 15 mm

Policie Modrava
Zdroj: TV Nova

 

10. Proč se Pavlína pokusila o sebevraždu?
a.
kvůli rozchodu s přítelem
b. kvůli znásilnění
c. kvůli smrti otce

 

Potřebujete osvěžit paměť? Celý díl můžete vidět ZDE!

Kriminální seriál Policie Modrava můžete sledovat každou neděli od 20:15 na TV Nova!

Správné odpovědi: 1.b, 2.c, 3.a, 4.b, 5.a, 6.c, 7.b, 8.b, 9.a, 10.b

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Nova.cz