Publikováno 28. 9. 2017

KVÍZ: Sledovali jste nový díl Policie Modrava opravdu pozorně? Prověřte svou paměť a všímavost!

Policie Modrava - 5. díl - Sestřička - 16
Zdroj: TV Nova

I nepatrné detaily mohou vést k odhalení vraha. Své o tom vědí například kašperští policisté, kteří díky svému postřehu rozluštili další zapeklitý případ. Máte i vy dobrý postřeh a skvělou paměť? Otestujte své schopností v novém kvízu!

Policie Modrava

V chátrající továrně za Rejštejnem bylo nalezeno tělo mladé ženy. Po krátkém pátrání se zjistilo, že to byla pětadvacetiletá Darina Poláková, zdravotní sestřička z místní nemocnice. Na první pohled je zjevné, že tento zločin má sexuální motiv. Avšak nic není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá...

Policie Modrava - Na scestí - 4
Zdroj: TV Nova

Ani nový kvíz z premiérového dílu Policie Modrava! Sledovali jste postup vyšetřovatelů dost pozorně? Pokud ano, určitě bez problémů odpovíte na tyto otázky!

1. Jaký šperk měla na sobě zavražděná Darina Poláková?
a. přívěsek
b. náramek
c. korále

 

2. V jakém patře panelového domu bydlela Darina Polákova?
a.
v prvním
b. ve druhém
c. ve třetím

 

3. Co „blblo“ v autě záchranné služby?
a.
spojka
b. převodovka
c. brzdy

Policie Modrava - 5. díl - Sestřička - 1
Zdroj: TV Nova

 

4. Miroslav Svoboda byl vyučený...
a.
strojář
b. zedník
c. elektrikář

5. O kolikatý podvodný odtah se jednalo?
a
. o šestý
b. o sedmý
c. o osmý

 

6. Co si chtěli dát k večeři pan Kyncl a Kamil Sedláček?
a.
salát
b. gulášek
c. uzené s čočkou a vejcem

 

7. S kým měla Darina v nemocnici poměr?
a.
s primářem
b. s chirurgem
c. se saniťákem  

Policie Modrava - 5. díl - Sestřička - 1
Zdroj: TV Nova

8. Pro jaký odvážný krok se rozhodla recepční Marie?
a.
přestěhovat se do Prahy
b. dát inzerát do internetové seznamky
c. přebrat kamarádce manžela

 

9. Jakou částku požadoval vyděrač po ing. Veselém?
a.
400 000
b. 300 000
c. 200 000

 

10. Kam schoval saniťák Kozderka nahrávací zařízení?
a
. do motoru auta
b. do své skříňky
c. do kufru
 

Potřebujete osvěžit paměť? Celý díl můžete vidět ZDE!

Kriminální seriál Policie Modrava můžete sledovat každou neděli od 20:15 na TV Nova!


Správné odpovědi: 1.b, 2.c, 3.a, 4.c, 5.b, 6.c, 7.a, 8.b, 9.c, 10.a


NEPŘEHLÉDNĚTE:

 

Nova.cz

Diskuze

Tento článek zatím nikdo nekomentoval.