Aktualizováno 6.9. 2017 11:43

TEST: Dokážete odhalit vraha? Otestujte své schopností v policejním kvízu!

Policie Modrava
Zdroj: Nova.cz

Uvažujete o kariéře detektiva? Zjistěte, jestli by z vás byl dobrý vyšetřovatel a zkuste zodpovědět na všechny otázky v našem kvízu!

Ve druhém premiérovém dílu seriálu Policie Modrava čekal na kašperské policisty hodně zapeklitý případ. U Dračích skal byla totiž objevená mrtvola neznámého muže. Spadl ze skály sám? Nebo mu se skokem ze skály někdo pomohl? Podezřelých bylo hned několik...
 

Dívali jste se na nový díl opravdu pozorně? Pokud ano, jistě nebudete mít problém odpovědět na následující otázky!


1. Kde se nachází Dračí skály?
a. u Pašteckého mostu
b. u Čeňkového mostu
c. u Orlího mostu

 

2. Co na statku vyhořelo?
a. kravín
b. kurník
c. stodola

Policie Modrava
Zdroj: Archiv TV Nova Policie Modrava, vyhořelá stodola

 

3. Jaká kola mělo odstavené auto?
a. žlutá
b. oranžová
c. červená

 

4. Jak dlouho byl Jan Zavadil ve vězení?
a. pět let
b. čtyři roky
c. tři roky

 

5. Kolik lahví od piva měl Zavadil ve svém pokoji na stolku u postele?
a. dvě
b. tři
c. čtyři

 

6. Co si objednal Hercík v penziónu U zlatého srnce?
a. pivo
b. čaj
c. kávu

Policie Modrava
Zdroj: Archiv TV Nova Policie Modrava, Penzion

 

7. Jaký problém měl kohout pana Jarouška?
a. byl erotoman
b. byl impotentní
c. byl zbabělý

 

8. Co měli v konzumu v akci ten den, kdy se stala vražda?
a. kuřata za 39 Kč
b. kávu za 19 Kč
c. paštiku za 24 Kč

 

9. Co podle paní Resslové bylo v balíku?
a. meruňky z Moravy
b. povlečení z e-shopu
c. nové nádobí

 

10. Kam by jela pošťačka Válková za peníze z balíku?
a. na Kanáry
b. na Maledivy
c. na Floridu

 

Kriminální seriál Policie Modrava můžete sledovat každou neděli od 20:15 na TV Nova!


Potřebujete osvěžit paměť? podívejte se na celý díl ZDE!



 

 

 

Správné odpovědi:
1.a, 2.c, 3.a, 4.b,5.a., 6.c, 7.a, 8.a, 9.b, 10.a
 

Nova.cz

Diskuze

Tento článek zatím nikdo nekomentoval.